Еминовић ПС: Најоштрије осуђујем вандализам Ђиласових хулигана

31-08-2019 | Саопштења

 

Члан Градског већа града Београда и функционер Покрета социјалиста Фадиљ Еминовић најоштрије осуђује вандализам који су Ђиласов Бастаћ и њихове присталице приредиле Београђанима на овај важан и свечани дан када се отвара реновирани Трг републике.
Након многобројних блокада радова, након малтретирања радника, онеспособљавања механизације и чупања саобраћајних знакова, Ђиласови хулигани предвођени Марком Бастаћем, поново су покушали да блокирају реновирани Трг републике и забране Београђанима да виде свој сређени трг и да се провозају новим електричним бусевима.
Ђилас као бивши градоначелник Београда није успео да замени ни један једини плочник на Тргу републике, али зато преко својих хулигана брани и ломи све што је садашња градска власт саградила уз велику подршку председника Вучића.
Заиста не знам да ли је бедније и више поражавајуће то што један бивши градоначелник толико презире развој свог града или то што су његове присталице у маниру најгорих простака вређале грађане и новинаре који су имали жељу да виде реконструисани трг који је понос читавог Београда и Србије.
Драган Ђилас је, још једном, сву своју мржњу коју осеће и према Вучићу и према Београду искалио на грађане.
Он неће бити упамћен као градитељ Београда, јер ништа није успео да сагради за Београђане, осим куће Великог брата за свој бизнис, али ће свакако бити упамћен као човек који се трудио да уназади Београд и да не дозволи да се гради и развија.
Први и једини бивши градоначелник који је искрено мрзео свој град.


Члан Градског већа Београда и функционер Покрета социјалиста,
Фадиљ Еминовић
 

Подели са пријатељима: