Вулетић ПС : Новаковић покушава да скрене фокус са својих лоповлука

05-09-2019 | Саопштења

"Као по оној народној када лопов виче: "Држите лопова", тако и Бора Новаковић, сакривајући се иза својих лоповских (не)дела, покушава да скрене фокус.
Човек који је правоснажно осуђен на 3,5 године затвора за крађу неколико милиона евра код изградње Булевара Европе у Новом Саду у време док су "његови" харали и владали овим лепим градом.
Није било ни једног објекта који се градио у време док је дотични био директор Завода за изградњу града, чија изградња није била праћена скандалом, односно лоповлуком.
Знају то Новосађани јако добро, а зна то и Бора Солунац, па се сад, бојећи се за сопствена (не)дела, сакрива иза лажи и обмана.
Док је склапао разноразне дилове у време када је умишљао да ће тако заувек остати, остао је упамћен као бахати, лажљиви политичар, који никада не би прошао ни гласањем на свом бирачком месту, јер су људи добро знали ко је и какав је.
Уосталом, шта рећи о човеку који се туче са полицијом у Врбасу, а онда исто такво насиље преноси у Скупштину АП Војводине? Оно што сада ради, под скутима свог новог шефа, Вука Јеремића, осликава право стање и слику опозиције у Србији -потпуна безидејност, одсуство памети и политичког програма и ненормална жеља да се поново исисавају друштвене паре на начин који је овим лицима једино познат, наравно лоповлуком.
Покрајинска влада већ 3 и по године ради на томе да ублажи последице тих политичких скакаваца који су огромну штету направили свим становницима наше покрајине.
Заједничким радом успева у томе и нико више не сме дозволити да Бора и остала дружина дођу на власт, само да би наставили да краду.
Још један напад на породицу председника Вучића, прецизније речено, напад на његовиг брата је прљава представа за оно мало следбеника који још верују у њихове лажи.
Не осврћући се на ове сподобе и политичаре сумњивог морала, Покрајинска влада ће наставити да ради у синергији са Владом Републике Србије и председником Вучићем, у циљу бољег и квалитетнијег живота грађана АП Војводине", изјавио је Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова и Генерални секретар Покрета социјалиста, Предраг Вулетић.  

Подели са пријатељима: