Александар Вулин: Вучић jедини ниjе вређао ректорку, већ Ђилас

24-09-2019 | Вести

БЕОГРАД - Председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин оценио је данас да је ректорка Београдског универзитета Иванка Поповић, "пристајући на уцене подмлатка политичких партија Дос, показала да се свака уцена и насиље исплате, али и да је дозвољено вређање институције коју води".

У саопштењу за јавност, он је такође истакао да председник Србије Александар Вучић није тај који је вређао ректорку, већ управо онај који је сада брани, један од лидера опозиционог Савеза за Србију (СзС) Драган Ðилас.

"Ðилас сада брани ректорку од јединог човека који је није вређао, од Александра Вучића, а она ћути на Ðиласове лажи као што је ћутала док су Ðиласови активисти одузимали право на рад запосленима на Универзитету а студентима онемогућавали учење", рекао је председник ПС-а, чланице владајуће коаллиције.

Вулин, који је и министар одбране у Влади Србије, упозорио је и да нико не треба да се "зачуди ако подмладци других покитичких покрета и партија узму себи за право да раде оно што су радили подмладци Дос-а".
"Ректорка је показала разумевање за једне, показаће у духу толераницје и за друге. Ректорка је дозволила вређање и себе и Универзитета, али не од Вучића, већ од Ðиласа", уакључио је Александар Вулин.
Извор: Танјуг 

Подели са пријатељима: