ПС: Политичка борба СЗС- лепљење сличица и уништавање саобраћајних знакова

06-10-2019 | Саопштења

 

Покрет социјалиста оцењује да функционери ДОС-а, односно Савеза за Србију немају баш ништа да понуде грађанима, осим мржње према Вучићу и својој земљи и да су и овог пута, као и много пута до сада, потврдили да је њихова политика насиље и уништавање имовине грађана Србије.
Ђиласова, Јеремићева и Обрадовићева политичка борба и активизам свели су се на то да лепе сличице по саобраћајним знаковима.
Блато, малтретирање радника, вређање и батинање жена, уништавање и чупање саобраћајних знакова су њихов једини политички домет.
Пошто су синоћ, након пропалих протеста, свој бес искалили тако што су пролили жуту боју по реконструисаном Тргу републике, данас су наставили са ширењем беса и личне фрустрације, уништавајући саобраћајне знакове на путевима Србије, као да народ није довољно испаштао због њихових лоповлука и бахатости, па би поново да грађани плаћају њихов безобразлук и примитивизам.
Досовце апсолутно не занима са којим ће резултатима пред грађане и са којом политиком, њихова једина дилема је који ће следећи саобраћајни знак да униште и чиме ће следеће да казне грађане Србије који их неће.

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: