ПС: Политика Александра Вучића је гарант мира на Балкану

03-10-2019 | Саопштења

Покрет социјалиста данас је одржао седницу Извршног одбора на којој је констатовано да је захваљујући политици председника Александра Вучића, Србија повратила свој међународни углед и национални понос, и да захваљујући Вучићу, по први пут, Србија има вишка новца у буџету који ће бити искоришћен на најбољи начин, за повећање плата и пензија.
"Покрет социјалиста не мења стране и вредности за које се бори, зато ће Покрет Социјалиста наставити да се одлучно и упорно са Александром Вучићем и Српском напредном странком бори за слободну, економски јаку, војно неутралну Србију, за Србију социјалне правде и једнакости.
Као национално одговорна левица, на челу са нашим лидером Александром Вулином, снажно подржавамо идеју разграничења и заустављања ширења Велике Албаније и дајемо пуну подршку у борби за решавање националног питања Срба.", поручено је из седишта Покрета социјалиста.
Са Извршног одбора ове партије, такође је оцењено да је само јака, снажна и слободна Србија гарант мира на Балкану и очувања Републике Српске.
Генерални секретар ПС Предраг Вулетић позвао је још једном Србе са простора Косова и Метохије да на предстојећим изборима на Косову покажу српску слогу и јединство, додајући да само убедљива победа Српске листе може да сачува Србију на Косову и Метохији, и обезбеди опстанак и заштиту Срба који тамо живе.

 

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: