Александар Вулин: Tужилаштво и суд да реагуjу на тврдње Лешњака

01-11-2019 | Вести

БЕОГРАД  - Министар одбране Александар Вулин каже да је на тужилаштву и суду да реагују на тврдње Лазара Лешњака да је функционер СзС и председник општине Стари град Марко Бастаћ учествовао у корупцији у вези са нелегалном градњом на тој општини, као и да га је злостављао.

"Ово ће или зауставити тужилаштво и суд или неће нико. То је последња прилика. Бастаћ је предвиђен за градоначелника Београда, председник је градског одбора Ðиласове странке (Странке Слобода и правде). Шта би било да су на власти", рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Он је поновио да је на надлежним органима да реагују или ће "Европљани моћи са радошћу да кажу да Србија није правна држава, а јесте правна држава".

Како каже тешко је разумети да неко може свог кума да туче девет сати, да се на примеру Бастаћевог кума види "шта су спремни једни другима да раде".

"Шта ће бити ако тужилаштво докаже да је примао мито (Марко Бастаћ), да је противправно лишио слободе лице. Да ли ће Ðилас и за њега рећи да је подметнут, да је и он члан СНС-а", навео је он.

Вулин је истакао да не жели све људе који подржавају опозицију да поистовећује са Бастаћем и Ðиласом и да то треба раздвојити, јер је "немогуће да би сви људе из опозиције тукли своје кумове".
Извор: Танјуг 

Подели са пријатељима: