ПС: Срби никада неће заборавити издају Јеремића

04-11-2019 | Саопштења

Покрет социјалиста поручује Вуку Јеремићу да се највећа издаја српског народа догодила управо онда када је он поставио срамно питање пред Међународним судом правде, када је отерао Унмик, а довео Еулекс.
Највећа издаја српског народа догодила се када је Вук Јеремић као последњи бедник лагао српски народ и поставио границу између Срба и Срба.
Јеремић који је ставио печат на косовску независност, напада Вучића који је својом мудром и одговорном политиком, проблем Косова и Метохије поново уврстио у светску агенду, поручивши читавом свету и Шиптарима да независност Косова није готова и коначна ствар.
Они који су се за Косово и Метохију борили из луксузних светских хотела, трошећи народни новац, они који су дозволили погром Срба и бежали из Србије када су Шиптари прогласили једнострану независност, ни не могу да разумеју колико је важно да Србија има чврсту и јаку границу са Великом Албанијом.
Захваљујући Александру Вучићу, многе земље које су признале независност Косова због дипломатије Вука Јеремића, повлаче своја признања.
Срби никада неће заборавити издају штеточине и лажова Вука Јеремића.

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: