ПС БГ: Живковићу смета то што се Београд гради и развија

05-11-2019 | Саопштења

Из београдског одбора Покрета социјалиста поручују да је досовац Зоран Живковић обичан преварант и нерадник који за Београђане никада није урадио ништа, али му зато смета свако ко одговорно и квалитетно обавља свој посао, свако ко, за разлику од њега, јесте урадио много и за Београд и за грађане Београда.
Напади на Горана Весића и градску власт долазе управо од оних који подржавају чупање саообраћајних знакова, малтретирање радника и уништавање имовине Београђана.
Добро је да смо чули од странке Зорана Живковића да им изузетно смета то што се Београд гради и развија, што се раде нове фасаде и путеви, што се проширује пешачка зона, обнавља зеленило и паркови за децу. Досовцима је било једино битно да паре Београђана стрпају у свој џеп, па зато и није било радова и реконструкција тргова и путева.
Зоран Живковић подмеће лажи и неистине, јер мисли да лажима може да освоји неки бедни политички поен, али је једина истина да су неке тролејбуске линије укинуте управо због преклапања траса тролејбуских линија у централној грсдској зони са другим линијама јавног превоза.
Саобраћајни захтеви путника се пажљиво прате и у складу са тим ће се увек поступати.
Александру Вучићу и градској власти интерес Београђана је на првом месту, а то је нешто што бившки лажни премијер и трговац крзном никада неће разумети.


Градски одбор Покрета социјалиста Београд
 

Подели са пријатељима: