ПС: Рад и труд су најбољи одговор онима који за грађане нису урадили ништа

03-11-2019 | Саопштења

У просторијама Покрета социјалиста у Београду, данас је у организацији Градског одбора ПС, а у сарадњи са лекарима из Хитне помоћи организована акција општих и превентивних прегледа за Београђане.
Повереник Градског одбора ПС Владимир Илић казао је да су једино рад и труд прави одговор онима који за грађане нису урадили баш ништа, осим што су их крали и лагали.
"Данашња акција је прави и најбољи одговор већинске, пристојне и нормалне Србије на све лажи, нерад и бахатост.
Ми из Покрета смо желели да на један конкретан начин покажемо да заиста бринемо о грађанима, да разумемо њихове потребе, и да смо увек спремни да чујемо мишљење грађана, баш као и наш председник Александар Вулин.", рекао је Илић.
Члан омладине Покрета социјалиста Стефан Лујић, истакао је да му је изузетна част што је био у прилици да помогне својим суграђанима.
" Као члан партије левице и као медицински радник, не могу да сакријем задовољство што сам данас, са својим колегама и друговима из партије, имао прилику да помогнем старијим суграђанима.
Заиста сматрам да данашња акција не само да подстиче и промовише друштвено користан рад, већ је и права прилика да поред пружене помоћи, чујемо проблеме и сугестије грађана.
Покрет социјалиста и наш председник Александар Вулин организатори су бројних сличних акција, јер је брига о обичном човеку нешто што представља суштину нашег програма и политике.
Обзиром да и сам радим у Хитној помоћи, посебно желим да се захвалим својим колегама лекарима, који су своју недељу, једини слободан дан, уместо са породицом, провели овде са нама, помажући грађанима.", закључује Лујић.
Београђани су данас могли да изврше општи лекарски преглед и добију адекватне савете, а како кажу из ПС, акције овог типа биће редовне.

Градски одбор Покрета социјалиста Београд
 

Подели са пријатељима: