Вулетић ПС: Свако ко је пожелео Вучићу најгоре у нама ће имати љуте опоненте

18-11-2019 | Саопштења

Ових дана смо могли да се уверимо да је дно једног слоја нашег друштва непрегледно.
Требало је само да председник Србије заврши са срчаним тегобама у болници, па да сачекамо да из својих рупа изађу сви мишеви и штеточине и покажу се у још горем светлу него што смо иначе навикли да их гледамо.
Да ће неко да се радује туђој болести, могли смо само да гледамо у лошим филмовима.
Од петка, тај филм у продукцији Ђиласа, Јеремића и Обрадовића имали смо прилику да видимо на друштвеним мрежама и то у наставцима, односно сваки дан.
Само прави пријатељи Александра Вучића, као што је председник Покрета социјалиста Александар Вулин, поново су стали у прве редове, храбрећи свог пријатеља и коалиционог партнера у невољи која га је задесила и саветујући га да се више посвети себи и свом здрављу.
Наша странка и сви њени чланови су ових дана помно пратили лекарске извештаје са ВМА , у жељи и нади да ће све бити добро и да ће се председник Вучић што пре опоравити. Све оне који су у заслепљујућој мржњи отишли и корак даље, односно пожелели оно најгоре, упозоравамо да ће у нама имати љуте опоненте и да ћемо се против њих борити у себи својственом маниру-својим радом и бескомпромисном борбом за лепшу и јачу Србију заједно са Александром Вучићем и Александром Вулином.

Генерални секретар Покрета социјалиста, Предраг Вулетић  

Подели са пријатељима: