ПС Врњачка Бања: Јеремић да одговори зашто му је Патрик Хо уплаћивао милионске донације

19-11-2019 | Саопштења

Поштовани суграђани,
јуче је у Врњачкој бањи основан оппштински одбор Народне странке чији је лидер Вук Поздерац Јеремић, у народу познат и као кум Косовске независности, пијун у канџама иностраних покровитеља, власник (преко ноћи стеченог), енормног богатства и опозициони политичар који се изборног циклуса боји више него лопов од органа реда , а који до данашњег дана нема одговор на питања:
1. Зашто му је Патрик Хо уплатио донацију у износу од 1.7 милиона америчких долара?
2. Из ког разлога је пренет тај новац и каква је његова судбина ?
3. Да ли је правоснажна пресуда против Патрика Хоа у вези са пренетом донацијом ?

Тешко да би вест о оснивању странке “таквог лидера” имала неког посебног значаја да од стране најомиљенијег српског политичара јужно од Ибра и његових гласно-говорника, Микија Алексића, Санде Рашковић Ивић и Николе Јовановића којима истина никада није била јача страна, нису изговорене речи, чија патологија с правом побуђује пажњу сваког нормалног, честитог и поштеног грађанина Србије и Врњачке бање.
Обраћајући се присутнима, Вук Поздерац Јеремић је у својству првог међу једнакима, правдајући донацију, по ко зна који пут у недостатку аргумената и чињеница, по већ добро уходаном и опробаном рецепту, лажима и клеветама, прозвао носиоце најодговорнијих функција у држави и општини Врњачка бања.
Своју нишанску справу, не случајно, по налогу иностраних ментора, најпре је уперио у правцу министра унутрашњих послова Г-дина Небојше Стефановић, чији је рад несумњиво усмерен у интересу Републике Србије, њених грађана и министарства на чијем је челу.
Измишљајући аферу у своме обраћању прозвао је и његовог родитеља Бранка Стефановића.
Уживајући у својим више пута поновљеним лажима Поздерац -Јеремић је отишао толико далеко да је чак споменуо и да се управо у Врњачкој бањи пере новац од трговине оружјем, да се добро зна ко у Бањи гради и под чијим патронатом, као и да ће им све бити одузето кроз примену закона о лустрацији и пореклу имовине.
Уз лидера Народне Странке Вука Поздерца Јеремића, присутнима се обратио и њихов потпредседник, народни посланик и некадашњи председник општине Трстеник, коју је својим ташна-машна комбинацијама завио у црно, Мики Алексић, а који је навео да ће напредњачки челници из Врњачке Бање Зоран Бабић и Бобан Ђуровић одговарати за корупцију у општини Врњачка бања и да ће њима бити посвећена посебна пажња по промени власти.

У својству председника ОО Покрета Социјалиста Врњачка бања, коалиционог партнера Српске Напредне Странке, општинског већника за социјална питања, грађанина Врњачке бање и родитеља, осећам потребу да одговорим на напред наведено.
Вуче Поздерче Јеремићу, нисам веровао да ћу се у политици, икада сложити са тобом, ни по једном питању. Али изгледа да хоћу. У праву си кад кажеш да је неопходан Закон о лустрацији и пореклу имовине. Зато молим представнике законодавне власти на највишем нивоу, да убрзају поступак доношења једног оваквог прописа. Једино ме плаши, да ли ће наши затвори имати довољно места за све оне хоштаплере који су од демократских промена до данас пљачкали овај напаћени народ и ову јадну земљу, на челу са тобом, Ђикијем, Болетом и осталом братијом по џепу, а и даље слободно шетају Србијом. И то је једино где се слажемо. А сада саслушај у чему се

 

наши ставови размимоилазе. Твоје прозивке на рачун људи које си прозвао заједно са својом свитом, није ништа друго до пуцњи у празно. Покушаји да судиш и претиш онима којима ниси ни до скочног зглоба, ни ти ни твоји следбеници, најближа је оној народној ...” Ко о чему, продавачица љубави о поштењу”. Своју немоћ исказали сте безброј пута, нападима на породице, родитеље, децу и брачне другове својих политичких неистомишљеника. И Србија и њени грађани вас у највећем броју осуђују.
Ваша мржња коју испољавате према лику и делу председника Републике Србије Александра Вучића и његових сарадника је толика да се са правом може рећи да сте померили границе психологије човека. Не тако давно, Вуче Поздерче Јеремићу својом политиким и деловањем у међународним институцијама и организацијама несумњиво си стављао печат на Косовску независност и што већи број признања таквог статуса. Онда се појавио Александар Вучић који је својом мудром и одговорном политиком према Србији и њеним грађанима, проблем Косова и Метохије поново уврстио у светску агенду, поручивши читавом свету и заговорницима Косовске независности, да независност није готова и коначна ствар. Све оне земље код којих си лобирао против Србије , а у интересу Албаније, данас пред Вучићем повлаче признања. И отуда је твоја мржња превелика, ментори и финансијери очито траже новац натраг. Ниси спровео договорено у дело, до краја.
За министра Стефановића и његовог родитеља кажеш да ће тешко да се извуку, ти који си начинио историјску грешку којој ће једног дана судити генерације које долазе, јер си “извукао” питање косовског проблема” из УН-а у ЕУ, на штету Србије и њених грађана.
У садејству са својим дежурним букачем Микијем Алексићем, прозиваш људе попут Зорана Бабића и Бобана Ђуровића који су у заједништву у историји постојања и организованог бављења туризмом у Врњачкој бањи више донели и учинили за ово место и њене грађане него све власти уназад заједно. И поред огромних потешкоћа са којима се сусрео доласком на власт, Бобан Ђуровић је заједно са својим тимом препородио Врњачку бању. Дугове и обавезе према кредиторима које је у име општине оставила твоја братија је измирио или редовно измирује. Објекте који су представљали ругло Врњачке бање деценију и више, а плод су ваше пљачкашке приватизације, несебичним залагањем ставио је у функцију развоја Врњачке бање. Посрнуле Установе и Јавна предузећа подигао је из пепела и данас представљају мотор покретач развоја Врњачке бање. Позитивно послују. У ваше лоповско време, то беше случај само са кумовско-буразерском фирмом Метро паркинг. Комунална инфраструктура и опремљеност су из дана у дан на највишем нивоу. Руралним подручјима је пружена нова шанса за живот. Врњачка бања је чистија него икад. Из дана у дан, све је више пројеката од значаја за општину. Наравно свега овога не би ни било да општинска власт нема несебичну помоћ и подршку Владе Републике Србије и Председника Србије Александра Вучића.

На крају остаје обавеза сваког честитог, поштеног и одговорног грађанина да беспоштедним радом и бескомпромисном борбом против лажи, нерада, бахатости, простаклука и безобразлука допринесе у борби за лепшу , праведнију и напреднију Србију.

ОО Покрета Социјалиста Врњачка бања

 

Подели са пријатељима: