ПС: Мариника напада Вучића како би прекрила Ђиласове афере

19-11-2019 | Саопштења

 

 

Покрет социјалиста поручује Мариники Тепић да принцип "напад је најбоља одбрана", којим се недељама руковиди, није добар принцип ни за њу, ни за њене шефове Ђиласа и Бастаћа. Прво зато што сви грађани знају да Мариники није тешко да слаже кад год јој то Ђилас затражи, толико брзо слаже, готово исто као и кад промени странку, а друго зато што грађани још боље памте све лоповлуке и малверзације Ђиласа и Бастаћа на њихов рачун.
Лажи Маринике Тепић и бесрамни напади на Александра Вучића не могу сакрити чињенице да је Драган Ђилас трговао секундама на РТС, да је задужио Београд, а постао богатији за 600 милиона евра.
Ни једна њена лаж не може да избрише чињеницу да јој један шеф туче жену и таста пред децом, а други шеф због рекета малтретира и ставља кесу венчаном куму на главу, док су обојица отимали од народа, па чак и од деце.
Ми из Покрета још једном молимо Маринику Тепић да не прети у празно и да све што зна каже коначно тужилаштву.
Добро је да Мариника често помиње 2013. годину када је Вучић постао министар одбране, јер је управо та година била кључна за опоравак војске и наменске индустрије.
Крушик је због Мариникиних шефова 2012. био пред затварањем, али је 2013. године у буџет уплатио 222 милиона динара, а 2018., чак милијарду и 497 милиона динара.
Те 2013. године број запослених у Крушику био је 1264, а данас у Крушику ради 3231 радник, и то је прави успех Вучића, развој Србије и нова радна места.
Мариника Тепић производи лажне афере искључиво из мржње према Вучићу и због тога да би прекрила праве афере Драгана Ђиласа, нека тако и настави, а Вучић ће наставити да се бори за Србију.

Покрет социјалиста
 

Подели са пријатељима: