ПС: Пензионери захвални Вучићу на свему што чини за њих

25-11-2019 | Саопштења

На иницијативу чланова Општинског одбора Покрета социјалиста Звезадара, вечерас је основано Удружење пензионера "Срећно доба", са циљем да се права и положај пензионера додатно унапређују.

Повереник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић захвалио се пензионерима на поверењу које исказују Влади Србије и председнику Вучићу.
"Поштовани пензионери, ви сте ти који сте изнели највећи терет реформи кроз које је Србија морала да прође због немара, бахатости и неодговорности досовског режима.
Захваљујући мерама штедње кроз које је Србија прошла, наше финансије су данас здраве и стабилне, после много времена имамо суфицит и добар основ за даља повећања пензија за наше пензионере, као и за једнократне помоћи.
Хвала вам у име Александра Вулина и свих чланова Покрета социјалиста што сте добро разумели сложену ситуацију у којој се Србија налазила, што сте имали поверења у своју државу и што сте поднели највећи терет и одрицања зарад сигурне и боље будућности.", рекао је Илић.
Председник Општнског одбора ПС Звездара Миодраг Пешић казао је да је Покрет социјалиста као одговорна и патриотска левица увек била на страни обичних људи, уз оне који живе од свог рада и којима је помоћ најпотребнија.
" Удружење "Срећно доба " основали смо управо са циљем да боље разумемо наше пензионере, да чујемо њихове проблеме и примедбе, да заједички учествујемо у креирању социјалне политике.
Александар Вучић је пензионерима вратио достојанство, данас се знање и искуство наших пензионера цени и поштује, нису више наши најстарији суграђани маргинална групација која се ни за шта не пита, као што је то било за време Ђиласа и Јеремића.
Сматрам да то пензионери из Београда примећују, зато и дају подршку политици Вучића и Вулина.", оценио је Пешић.
Новоизабрани председник удружења "Срећно доба" , пензионер и ратни инвалид Срећко Барлов рекао је да ће пензионери кроз удружење моћи много лакше и брже да остварују своја права, да добијају неопходне савете и помоћ и да на један квалитетан начин проводе своје слободне време.
Он је закључио да су пензионери увек уз своју државу и да ни једна држава не може напред без оних који су је градили и стварали.
"Захвални смо председнику Вучићу што разуме пензионере и брине о њима. "


Покрет социјалиста
 

Подели са пријатељима: