Александар Вулин: Насловна стана НИН-а ниjе за осуду већ за казну

28-11-2019 | Вести

БEOГРAД - Mинистар одбране Србиjе и председник Покрета социjалиста Aлександар Вулин оценио jе данас да насловна страна недељника НИН, на коjоj jе председник Србиjе Aлександар Вучић испред снаjпера упереног у њега, ниjе за осуду, већ за казну.

"Oлош сања и машта да неко или нешто убиjе Aлександра Вучића. У земљи у коjоj jе председник Владе убиjен из снаjпера ставити председника Вучића испред снаjперске пушке и правити се да jе то слободно новинарство у наjмању jе руку неукусно. Tо ниjе неукусно, то jе гадост. И то што jе та олош ставила на насловну страну jе не за осуду него за казну", изjавио jе Вулин

Вулин: Када неће судови, Алексића ћу тужити ја

 Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да ће тужити посланика Народне странке Мирослава Алексића и на тај начин му дати могућност да докаже све своје лажи - оптужбе да је посетио пољопривредно добро "Јовањица" где се, како је навео Алескић, тада одвијала производња марихуане.

Вулин је на седници Скупштине Србије у делу у којем посланици постављају питања представницима Владе Србије казао да је Алексићу сваки поштен рад криминал и у најмању руку сумњив.

Вулин: Вучић има подршку ВС за политику војне неутралности

Министар одбрнае Александар Вулин изјавио је данас да ће Александар Вучић као врховни командант имати апсолутну подршку Војске Србије и свих њених припадника по питању војне неутралности, чувања независности и безбедности наше земље.

У саопштењу које је МО доставило медијима, Вулин подсећа да је до 2012. и доласка председника Вучића на место министра одбране Војска Србије била плански смањивана и да јој је у том тренутку било забрањено да сарађује са Истоком.

 Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: