Mинистар Вулин: Kомшић што жели Србиjи сигурно жели и БиХ

23-12-2019 | Вести

 БЕОГРАД  - Министар одбране Александар Вулин изјавио је да не зна и не занима га да ли ће бошњачки члан председништва Жељко Комшић увести БиХ у НАТО, наводећи да је то одлука два ентитета и три народа и, како год да одлуче, то је њихово право.

"Али знам да ја не расправљам о НАТО пакту већ о томе да Комшић признаје Косово, не питајући за то никога у БиХ", поручио је синоћ Вулин у изјави за јавност, одговарајући на саопштење Демократског фронта (ДФ) у коме поручују министру Вулину да ће ускоро НАТО граница бити на Дрини.

"Вероватно би се Комшић обрадовао да неко, по његовом примеру, призна Републику Српску као самосталну државу. Што жели Србији, Комшић сигурно жели и Босни. Има још једна изрека коју Срби добро познају, а Комшић ће је научити - буди пажљив са оним што желиш, може ти се и остварити", поручио је Вулин.

ДФ је раније саопстио да "Вулин мора знати да је граница између Републике Србије и државе Босне и Херцеговине на реци Дрини, а ускоро ће то бити и граница измеду НАТО савеза и Србије".
Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: