Илић ПС : Пристојна Србија мора да победи, млади да своју будућност граде у Србији

15-01-2020 | Саопштења

 

 

Покрет социјалиста Лазаревац синоћ је обележио Српску Нову годину и тим поводом приредио дружење за пријатеље и грађане, као и доделу пакетића за најмлађе Лазаревчане.
Председник Општинског одбора ПС Лазаревац и повереник Градског одбора Београд Владимир Илић истакао је да ће Покрет социјалиста заједно са Српском напредном странком и Александром Вучићем наставити да се бори за бољу и поштенију Србију.
"Пристојна Србија мора да победи бахатост, нерад, безобразлук и насиље."
Илић је казао да је посебно поносан на омладину ПС Лазаревац и да су млади, вредни, одговорни људи будућност Србије.
"Покрет социјалиста одувек је бринуо о обичним људима, о њиховом положају и потребама, а посебно о младим људима који своју будућност желе да граде у Србији.
Ми подржавамо све мере које је председник Вучић предузео како би обезбедио бољу перспективу за све младе људе. Уверен сам да ћемо захваљујући бројним подстицајима од стране државе и председника Вучића упсети да задржимо младе особе.
Млади су будућност, они треба да остану у својој Србији, да раде и заснивају породице", закључује Илић
Традиционалном новогодишњем коктелу присуствовали су и члан ГО СНС и државни секретар у Министарству за државну управу и локалну самоуправу Бојан Стевић, амбасадор Кубе у Србији Густаво Триста дел Тодо, као и бројни функционери Покрета социјалиста. 

Подели са пријатељима: