ПС: Инфлација, петиција и титула

22-01-2020 | Саопштења

Иако динар више није инфлаторна јединица, инфлација је и даље присутна у Србији и то пре свега међу такозваном академском заједницом и потписницима разних петиција. Увек сакривени иза титула и маски објективности, стари партијски другови се, ипак, открију када се упореде неки од петиционих и оснивачких спискова, па самим тим и њихова реч и титула на коју се позивају губе на вредности.

Тако је било и данас где се првопотписани и инициатор данашње РТС петиције др. Слободан Првановић, гле чуда, налази и на листи новооснованог "Грађанског демократског клуба Демократске странке". Али, он данас није био једини на списку из тог за Демократску странку веома важног тела од кога председник ДС-а Зоран Лутовац много очекује, јер по његовим речима клуб треба да буде једна од степеница на путу враћања изгубљеног поверења у ту чланицу СЗС-а.
Са др. Слободаном Првановићем су и тамо и вамо још и:
проф. др. Сњежана Миливојевић са Факултета политичких наука,
проф. др. Биљана Стојковић, професорка на Биолошком и Филозофском факултету
проф. др. Милојко Арсић са Економског факултета.
Ко су сва остала имена и на којим их све петицијама, партијским листама и шетњама можемо наћи, нисмо истраживали, јер није грех имати своје политичко мишљење, али је грех лагати, а још већи грех мислити да су сви у Србији толико глупи да поверују у њихове преваре и лажи. У овом случају су на веома перфидан начин желели да заобиђу институције и да без избора суда и правде они утољавају своју таблоидну машту у политичком ТВ ријалитију и то на рачун државе! Очигледно да високе дипломе не гарантују и интелигенцију, али ни храброст да признају ко су и шта су! 

Подели са пријатељима: