ПС : Покрет социјалиста не мења страну

25-01-2020 | Саопштења

Темерин - Седнице Председништа и Извршног одбора Покрета социјалиста одржане су данас у Темерину, а главна тема је била припрема за предстојеће изборе.
Они су оценили да спуштање цензуса са пет на три посто штети једино Вучићу и СНС, да очекују да ће овом променом многе партије ући у парламент, али да Покрет социјалиста не мења своју страну.

"За нас из Покрета социјалиста политика никада није била ствар математике, већ ствар принципа.
Предвођени Александром Вулином, са својим пријатељием и саборцем Александром Вучићем, наставићемо и даље да се боримо за бољу, развијенију и модернију Србију.
Баш зато што волимо своју земљу, сматрамо да Србија и њени грађани заслужују наставак политике Александра Вучића, заслужују наставак политике мира, стабилности, нових фабрика, радних места и путева.
Очекују нас изузетно тешки избори, али је неопходно још једном направити јасну разлику између нас и њих.
Потребно је направити разлику између пристојне, нормалне, радне Србије која подржава политику Александра Вучића и оне мањине окупљене око досовских партија чија је једина политика и смисао мржња према Вучићу.
Нека никога не заварају свађе и лоши односи између партија ДОС-а, јер уколико им се укаже и најмања могућа прилика да победе Вучића, они ће се одмах ујединити."

ПС је упутио пуну подршку свим Србима на Косову и Метохији, у Црној Гори, као и у Републици Српској, додавши да је Србија на челу са Вучићем доказала да је увек ту за свој народ, ма где живео и да ће тако бити док год је Вучић на челу Србије.

Покрет социјалиста
 

Подели са пријатељима: