ПС: Ђиласовац Булатовић да одговори одакле Ђиласу 620 милиона

11-02-2020 | Саопштења

Покрет социјалиста поручује Ђиласовом потпредседнику странке Булатовићу да, уместо што лаже и напада председника ПС Александра Вулина, који поштено и вредно ради за Србију, проба да објасни грађанима Србије, одакле Драгану Ђиласу 620 милиона евра.
Потпредседник Ђиласове странке који је продао странку Ђиласу, јер овај није успео ни да скупи потписе за регистрацију странке, по налогу управо Драгана Ђиласа, напада сваког ко се бори за Србију и ко има храбрости да износи истину о Ђиласовим лоповлуцима.
Каже наш народ да ивер не пада далеко од клада, па тако ни Ђиласови потпредседници нису ништа бољи од свог шефа.
Док један потпредседник продаје странку и издаје људе, друга потпредседница мења странке на месечном нивоу и од кокошака види марихуану, а трећи потпредседник пустоши општинску касу и ставља кесе на главу венчаном куму.
Оном ко се представи као Зелена странка, па изда чланство преко ноћи и осване као Ђиласов потпредседник странке, таквом није тешко да слаже било шта што његов шеф Ђилас затражи.
Колико год лагали о нама, ни један једини ђиласовац нас неће спречити да кажемо да је Ђилас трговао секундама на РТС и да је отимао од деце, трудница и породиља.

 

Подели са пријатељима: