ПС: Вучићева политика се поштује, политика ДОС-а изазива мучнину и гађење

23-02-2020 | Саопштења

 

 

 

Покрет социјалиста оштро је демантовао срамне наводе Савеза за Србију да је "косовска политика" Александра Вучића доживела неуспех.
"Данас, када је на челу Србије Александар Вучић, ни педаљ наше земље није поклоњен, нити дат, док је за време власти Тадића, Ђиласа и Јеремића дато и оно што се од нас није тражило.
Србија је своје највеће неуспехе управо доживела за време власти досовских лопужа и сецикеса, који данас, без трунке морала и одговорности, нападају и пљују Александра Вучића.
За време власти тих издајника и кукавица више од осамдесет земаља признало је независност Косова, 2004. године досовци су дозволили стравичан погром над Србима, а пошто су обезбедили све правне оквире, 2006. године су дозволили и отцепљење Црне Горе.
У Вучићево време државе масовно повлаче признање Косова, док је Јеремић тај коме се Тачи срдачно захваљује, пошто је пред МСП поставио глупо питање и омогућио да такозвано Косово прогласи независност.
Вучић иде међу свој народ, није му тешко да оде и на КиМ и у Хрватску и где год је потребан Србима, али је зато Тадић тај који је током проглашења независности Косова побегао у Румунију, оставио свој народ на цедилу, гушио протесте и хапсио сваког ко би пружао подршку Србима на КиМ.
Досовци су поставили границу између Срба и Срба, мислећи да ће их таква издаја и глупост одржати на власти.
Политика Александра Вучића је јасна и транспарентна, свидела се некоме или не, та политика се поштује и у Москви и у Бриселу и у Вашингтону.
Вучићева политика се води из Србије, док је политика ДОС-а била корисна једино странцима, али је чак и код њих изазивала мучнину и гађење, баш као и код огромне већине грађана Србије. "

Покрет социјалиста
 

Подели са пријатељима: