ПС Вождовац : Да се постави разлика између Вучићеве политике напретка и политике мржње према Вучићу

22-02-2020 | Саопштења

Чланови општинског одбора Покрета социјалиста Вождовац данас су на више локација у овој градској општини поразговарали са својим суграђанима и комшијама како би директно чули шта је то што је добро урађено у протеклом периоду и шта је то што би требало додатно урадити како би њихова средина у којој живе и раде функционисала још боље.
Констатовано је да је у протекле четири године много урађено у општини Вождовац, али и да се равномерно развијају и градска и приградска насеља.
"За разлику од оних што деле Београђане, што чупају саобраћајне знакове, уништавају имовину града, прете тестерама и вешалима, пљују и прете сваком ко мисли својом главом, ми смо искористили прилику да чујемо шта је то што грађани желе, какве су њихове потребе, на чему треба радити, шта треба побољшати како би свима нама који овде живимо са својим породицама и децом било још боље и лакше.", казао је ПС Вождовац
Они су додали да се једино глас народа рачуна на изборима.
" Једино је мишљење народа релевантно, једино се глас народа рачуна, ми ћемо пред народ заједно са нашим пријатељима из СНС-а поносно представити и понудити наставак политике Александра Вучића, са јасним програмом и циљевима и показати грађанима шта је то што је урађено, а урађено је много и шта је то што је у плану да се спроведе у будућности.
Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и остале досовце мишљење народа не занима, они на власт никада нису дошли вољом народа, бојкотују изборе зато што врло добро знају да их неће народ, нити овде на нашем Вождовцу, нити било где другде.
Мора се поставити јасна разлика између Вучићеве политике напретка, путева, фабрика и политике мржње према Вучићу. ", закључује вождовачки одбор ПС

Покрет социјалиста Вождовац

 

Подели са пријатељима: