ПС изразио захвалност посланици Бундестага и Die Linke

17-03-2020 | Саопштења

Драга другарице Настић,


У име Покрета социјалиста и целог српског народа желимо да вам се захвалимо на говору у Бундестагу где сте на српском примеру демонтирали бајку о такозваној "европској солидарности".
Иронија је да у времену када се на људе апелује да носе маске, истовремено маске великих земаља падају.


Сигурни смо да ће човечанство и наша држава победити вирус, али ова победа ће још једном доказати да је само суверен и војно неутралан статус Србије гарант слободе и успеха њеног народа, јер не можемо да верујемо онима који су само заинтересовани за наше тендере.
Србија мора да тражи пријатеље са свих страна света са којима можемо да будемо равноправни партнери, а који нас неће лагати и обмањивати политиком двоструких стандарда.


У доброј вери и нади, желимо да верујемо да ће политичари из ЕУ после вашег говора покушати да то разумеју и да ће пронаћи разлог зашто је сада далека Кина тако близу Србији.

Упркос ЕУ бирократији и свим оним европским политичким и економским структурама који само желе српски новац, тржиште и територију, срећни смо, и као Европљани поносни на вас и све остале поштене и храбре људе који у овим тешким временима говоре истину и подржавају поносни српски народ који је сада, попут 1999. године, остао сам и има невидљивог непријатеља који шири смрт с неба изнад нас.

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: