ПС: Досовци користе ванредно стање да нападају државу и војску

17-03-2020 | Саопштења

Покрет социјалиста оцењује да се против Србије и њене војске води незапамћена кампања и то од стране досовске опозиције.
За чланове ДОС-а ванредно стање не представља повод за јединство и солидарност са својим народом, али свакако представља нови повод за напад на државу и војску.
Занимљиво је да Ђиласу, Јеремићу, Шабићу, Пајтићу и осталим досовцима не смета војска на улицама Италије или Француске, али им итекако смета српска војска на улицама Србије која помаже својој држави и народу.
Наша војска која чува грађане ризикујући сопствене животе је понос Србије и пример како се понашају часни и одговорни људи, а бедне и несувисле коментаре на рачун српских војника изражавају само они чија је једина политика мржња према Србији увек и свуда.
Ипак, илузорно је и очекивати од досоваца који су распустили, уништили и издали Војску Србије да данас имају поштовање и захвалност за српског војника и српску униформу.
Лично осећамо огромну срамоту што смо принуђени да у току ванредног стања одговарамо на лажи и будалаштине досоваца, али наша војска заиста није заслужила да их блате и вређају битанге и беспосличари попут једног Ђиласа, Јеремића, Шабића или Пајтића.
 

Подели са пријатељима: