Комленски ПС: Предлог да Нато пакт добије Нобелову награду за мир изазива гађење

19-03-2020 | Саопштења

Не постоје речи које могу описати страх и гађење које је у мени изазвала информација да је злочиначка организацуја НАТО пакт предложена за добитника Нобелове награде за мир. Врхунац лицемерја и цинизма је блага дефиниција овог поступка, тако да и сама кандидатура ове злочиначке организације указује на то да неће бити живота достојног човека нигде на земаљској кугли, ако се хегемонија ове плаћеничке банде коју финансирају мултинационалне компаније прошири и над Комитетом за Нобелову награду.

Позивам све грађане Србије, да иако се сада припремамо за борбу са Корона вирусом, тим невидљивим убицом, на сваки начин подржимо борбу Београдског форума за свет равноправних, Клуба генерала и адмирала Србије и Фондације Заједно за младе и да заједнички спречимо да његов видљиви брат, који нас је убијао 1999. године и који нас и данас убија својим осиромашеним уранијумом, буде амнестиран за све своје стравичне злочине, почињене, пре свега, над цивилним становништвом СР Југославије (Србије).

Преживећемо ми овог невидљивог убицу, али да ли ће бити вредно живети у свету у коме су убице из НАТО пакта окупирале и понизиле једну од последњих часних институција, попут Нобеловог комитета.


Ђорђе Комленски

Шеф посланичког клуба Покрета социјалиста 

Подели са пријатељима: