Вулин : Ђилас да не гази по раду свих који Србију и њега у њој чувају од ужаса Короне

28-03-2020 | Вести

 

Министар Вулин: Ђилас да не гази по раду свих који Србију и њега у њој чувају од ужаса Короне

-Од почетка кризе Ђилас и његови запослени у Савезу за промене пљују, лажу и нападају Србију. Ђилас се бунио што војска има маске, покушавао да војнике посвађа са медицинским сестрама. Лагали су о броју заражених, измишљали стотине мртвих, Бошко Обрадовић је показивао слике из Италије и тврдио да су у питању шатори на Авали, Тепићева, Алескић, пљували су по Србији где год су стигли. Нападали су Вучића што не уводи ванредне мере, а онда су га напали зато што их је увео. Болницу на сајму су поредили са логором и нису ућутали ни када су кинески стручњаци рекли да је то најбоља пољска болница на свету - изјавио је вечерас министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

"Позивали су грађане Србије да не слушају лекаре, да се побуне, тражили су све што су мислили да ће нанети штету Вучићу, а колико ће то коштати Србију, није их било брига" навео је Вулин.

Он је рекао да "Ђилас за време своје власти није оставио ни респираторе, ни обновљене болнице, ни велике плате у здравству, али јесте дугове и здравство у коме је и стоматолог био луксуз".

- Сада је прилика да Ђилас донира део свог богатства и покаже да на зарађене стотине милиона евра није проблем да за респирсторе издвоји неколико милиона. Не треба нам сукоб, не треба нам дневна политика, али нећу да допустим да Ђилас гази по раду свих који Србију и њега у њој чувају од ужаса Короне- поручио је министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин. 

Подели са пријатељима: