ПС: Увек ћемо подсећати на тајкуне и медије који су покушали да у доба короне оклеветају Вулина и војску

29-03-2020 | Саопштења

Покрет социјлиста поручје грађанима Србије да никада нећемо заборавити и да ћемо увек подсећати на кукавичлук и некрофилство тајкунских политичара и медија који су у време борбе са вирусом корона покушали да оклеветају Александра Вулина и Министарство одбране, злонамерно тумачећи редовну и транспаренту јавну набавку истраживања рејтинга и јавности.​

Ова јавна набавка постоји много пре него што је Вулин дошао у МО и имају је сва министарства, али се због ње увек напада само Министарство одбране, што очигледно говори да није у питању Александар Вулин, већ Војска Србије.

Они којима сметају маске и рукавице код војника, који од болница виде логоре и који захтевају мере којима се вирус шири, не желе да кажу да у набавкама МО стоји и позив за куповину брзих тестова на "ковид 19", поправка и одржавање медицинске опреме и хитну оправку возила и респиратора. Ово слепило није изазвао вирус, тајкунски, политички и медијски некрофили желе да виде само трагедију невиђених размера како би се вратили у Владу Србије преко лешева, када већ немају гласове.

Сви грађани Србије могу да виде да се Вулин није сакрио ни од вируса, ни од људи, већ да је заједно са народом, војницима, волонтерима и свима онима који се сада храбро боре за Србију. Бедници који на улици и преко страних медија нису успели да добију власт, сада хоће да украду државу преко гробаља и уместо великих демонстрација,​ сањају хиљаде мртвих. 

Подели са пријатељима: