Вулин: Видели смо на примеру пандемије зашто је важно да Србија има чврсто вођство и вођу кога сви воле и поштују

22-05-2020 | Вести

 

 

 

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је данас да се управо на примеру пандемије вируса Ковид- 19 видело зашто је важно да Србија има чврсто вођство и вођу кога воле и поштују сви грађани.

Вулин је у Деспотовцу, где се састао са представницима Српске напредне странке, рекао да на предстојећим изборима Србија бира да ли је за наставак политичке стабилности.

"Када наиђу кризна времена, каква су времена борбе са Ковидом, онда видите зашто је важно имати чврсто вођство, зашто је важно имати вођу кога народ поштује, кога подржава, кога следи, коме верује, онда видите зашто је важно сачувати политичку стабилност.
Ови избори су избори за политичку стабилност.Ови избори су борба Србије да одлучује сама о себи. Ово су избори на којима Србија одлучује да настави са развојем, да настави са борбом за будућност своје деце. ", оценио је Вулин


Лидер Покрета социјалиста је, такође, казао да, док год Александар Вучић има велику подршку народа, можемо бити сигурни да ће Србија одлучивати сама о себи.

- Док Александар Вучић има подршку народа, док има тако велико поверење, тако искрену љубав грађана Србије, можемо бити потпуно сигурни да ће Србија одлучивати сама о себи, да о њој неће одлучивати нико осим оног кога она сама изабере на изборима -закључио је Вулин

Председник општине Деспотовац и функционер СНС-а Никола Николић, позвао је грађане Десптовца и Србије да изађу на изборе и гласају за листу Александар Вучић- За нашу децу.
"Александар Вучић је својим марљивим радом заслужио поверење грађана. Очекујем да ће грађани изабрати наставак Вучићеве политике стабилности и просперитета", рекао је Николић
 

Подели са пријатељима: