Вулин: Хоћемо поново да вратимо јединицу у Пирот

02-06-2020 | Вести

Пирот- "Хоћемо поново да вратимо јединицу у Пирот", поручио је председник Покрета социјалиста и министар одбране Александар Вулин данас у Пироту

Вулин је најавио да се Војска Србије враћа у Пирот и да ВС хоће да поново врати јединицу у Пирот.

- Грађанима Пирота са задовољством желим да кажем да се Војска Србије враћа. Ми смо ту да бисмо чували свој град и своју земљу и у наредном периоду, хоћемо да вратимо јединицу по њеној величини.
О томе ћемо разговарати, али хоћемо поново да вратимо јединицу у Пирот- рекао је Вулин

Министар војске и лидер ПС -а је истакао да је Пирот војнички град који треба да буде у најбољој могућој вези са Војском Србије.

- Пирот је војнички град, Пирот је град са традицијом, Пирот је град на стратешком месту, Пирот је град који заслужује и треба да буде у најбољој могућој вези са Војском Србије. Војска Србије треба да се врати, Војска Србије треба да се врати у многе градове, треба да се врати у многа места. Вратиће се у Пирот, то је добра вест за безбедност, то је добра вест за сигурност читавог краја, али то је и економски добра вест- сматра Вулин.

Вулин је оценио да је враћање војске у Пирот добра вест за сигурност читавог краја, али да је то и добра економска вест, јер је ВС сигуран и добар послодавац.
Он је додао и то да вреди везати своју судбину за Војску Србије.

- Војска је сигуран и добар послодавац, као да се отворила још једна фабрика.
Ја се радујем што ћемо имати могућност да грађани Пирота узму своје место у Војсци Србије, узму учешће у нашим јединицама, вежу своју будућност и судбину за Војску Србије, а живот у Војсци Србије је сваког дана све бољи и вреди везати своју судбину за Војску Србије, јер то је судбина Србије- рекао је Вулин данас у Пироту.

Подели са пријатељима: