Вулин у Пироту: Избори су борба за очување политичке стабилности и избегавање сукоба унутар друштва

02-06-2020 | Вести

ПИРОТ - "Ово је борба за очување мира, ово је борба за избегавање сукоба унутар нашег друштва.Ово је борба за политичку стабилност ", поручио је у свом обраћању члановима СНС-а и ПС-а у Пироту, председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

Вулин је казао да су он и његов Покрет социјалиста лојални и поуздани саборци Српске напредне странке који стране не мењају, и који су ту да се боре да Србија буде самостална, војно неутрална и социјално праведна.

- Покрет социјалиста је партија не само коалиционих партнера Српске напредне странке, већ партнера лојалних, поузданих сабораца који стране не мењају.
Покрет социјалиста је ту да се бори за оно за шта смо заједно веровали још 2008. године да је једино могуће, а то је да Србија буде војно неутрална, да буде самостална, да буде социјално праведна, да буде земља која ће бринути о сваком свом грађанину
Председник Александар Вучић нас је окупио, објединио и дао нам прилику да се боримо за Србију у којој заиста постоји будућност за нашу децу- навео је Вулин.

Председник ПС-а је истакао да су ово избори за наставак политичке стабилности Србије и позвао грађане да изађу на изборе у што већем броју како не бисмо имали сукобе на улицама.

"Ово су избори за стабилност, ово су избори за наставак напретка боље економије Србије.
Ако хоћемо, а знам да сви грађани Србије то искрено желе, да Србија настави да се развија и јача, онда морамо да имамо што већу могућу излазност.
Изађите и кажите шта мислите, не дозволите да се било каква мања излазност искористи да сутра имате сукобе на улицама", рекао је Вулин.

Вулин је поручио да Србија не сме да личи на Црну Гору и Македонију и да је Србија земља у којој грађани треба да излазе на улице само када се радују.

- Ми не смемо себи да допустимо ни да личимо на Црну Гору, ни на Македонију, не смемо да личимо ни на Вашингтон, ни Њујорк, ово је земља у којој људи треба да излазе на улице само кад се радују, не да се туку, не да се сукобљавају и никада да не дозволе политичарима да их сукобљавају на улицама.
То Александар Вучић никада није радио, и никада није дозволио и зато је сада на нама- казао је Вулин.

Лидер ПС-а је оценио да је Вучић учинио све што један политичар може и треба да уради и да је сада на нама да изађемо и гласмо.


- Председник Вучић је урадио све што један политичар може и треба да уради, сада је на нама да изађемо, да гласамо, да кажемо шта је наша воља и да не дозволимо да било ко злоупотребљава изборне резултате.
Избори се завршавају у недељу, а после тога мора да се настави са даљим развојем наше земље.
Ово је борба за очување мира, ово је борба за избегавање сукоба унутар нашег друштва. Ово је борба за политичку стабилност- навео је Вулин у Пироту.

Градоначелник Пирота и функционер СНС-а Владан Васић истакао је да је неопходно наставити економски и привредни развој Србије и позвао је све грађане Пирота да изађу на изборе и подрже листу Александар Вучић- За нашу децу.
 

Подели са пријатељима: