Вулин у Краљеву: Вучић уз свој народ када је најтеже, у тешким временима око себе окупио читаву нацију

04-06-2020 | Вести

КРАЉЕВО- "Александар Вучић је у овим тешким временима показао шта значи и колико успешан може да буде народ када има чврстог вођу, када има човека који је у стању да око себе окупи читаву нацију", поручио је данас председник Покрета социјалиста Александар Вулин, обраћајући се члановима своје партије и гостима из Српске напредне странке у Краљеву.

Председник ПС-а је истакао да је Вучић у тешким временима око себе окупио читаву нацију и да је уз свој народ када је најтеже.
- Александар Вучић је у овим тешким временима показао шта значи и колико успешан може да буде народ када има чврстог вођу, када има човека који је у стању да око себе окупи читаву нацију, када има човека који показује колико је значајно бити вредан, упоран и марљив, колико је важно бити уз свој народ када му је најтеже- навео је Вулин.

Вулин је подвукао да је ПС партија борбене левице која не мења стране и не напушта своје пријатеље, додавши да ПС никада неће бити са партијама ДОС-а, ни по коју цену.

-Покрет социјалиста је партија борбене левице. Ми нисмо људи који се мењају, ми нисмо људи који напуштају своје пријатеље, који напуштају своје идеале.
Покрет социјалиста може да буде на власти, може да буде у опозицији, али никада неће бити са партијама ДОС-а. Никада неће бити са онима који су ову земљу опљачкали, који су спровели пљачкашку приватизацију, који су покушали да је уведу у НАТО пакт- нагласио је Вулин.

Министар одбране и лидер ПС-а је оценио да је Вучић урадио све што је до њега и да је сада на грађанима да изађу на изборе и кажу какву Србију желе.
Вулин је додао да ће ПС увек дати свој допринос у борби за самосталну и војно неутралну Србију о којој одлучују само грађани Србије.

-Александар Вучић је урадио оно што је до њега. Окупио нас је, дао нам је програм и показао како и шта треба да се ради. Сада је на грађанима Србије да се изборе за себе, за свој глас, да изађу и својим гласом кажу какву Србију желе. Да изађу и својим гласом кажу каква је то Србија у којој вреди трајати и у којој вреди живети.
Покрет социјалиста ће увек дати свој допринос у борби за војно неутралну Србију, социјално праведну Србију и Србију коју у њој одлучују само грађани Србије и нико други. Не амбасадори, не странци, не невладине организације, грађани Србије и нико други- навео је Вулин.


 

Подели са пријатељима: