ПС Нови Сад: Брутални напади на Данила Вучића од стране Ђиласових медија

12-06-2020 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Новог Сада најоштрије осуђује нови напад медија који су регистровани у Луксембургу, а под контролом су тајкуна Драгана Ђиласа, на Данила Вучића, сина председника Александра Вучића.
Молимо све актере медијске и политичке сцене на уздржаност од напада на породицу и децу како учесника у политичкој борби тако и на уздржаност од напада на породицу и децу било ког становника наше земље.
Данило Вучић је медијима крив само зато што је син Александра Вучића, па је био мета напада чак и када је боравио у Цовид болници на Сајму, а са Твитер налога​ и медија под контролом Драгана Ђиласа су стизале жеље да никада не оздрави и све то због једне једине ствари, зато што је син Александра Вучића, човека који се бори за будућност деце у Србији и који се бори да очеве врати кућама.
Покрет социјалиста Новог Сада, наш председник Александар Вулин као и сви наши чланови дају подршку председнику Александру Вучићу да издржи и ове неморалне нападе такозваних новинара на породицу и истраје у својој борби за бољу Србију.​

ГрО Покрета социјалиста Нови Сад 

Подели са пријатељима: