ПС: Уништене просторије ПС-а у Лазаревцу

17-06-2020 | Саопштења

Просторије Општинског одбора Покрета социјалиста у Лазаревцу у раним јутарњим часовима брутално су нападнуте и том приликом су оштећени прозори канцеларије, саопштили су из Покрета социјалиста и додали да ово није први пут да неко покушава да ослаби политичку борбу њихове партије.

Није први пут да неко на овако примитиван и ружан начин покушава да ослаби нашу политичку борбу. Баш овако како су јутрос уништили наше просторије у Лазаревцу, тако су од 2000. до 2012. године уништавали Србију, њене фабрике, привреду и економију.

Покрет социјалиста најоштрије осуђује дивљаштво оних чија је једина политика мржња према Александру Вучићу и према нашем предсенику Александру Вулину и захтевамо од надлежних државних органа да хитно пронађу починиоце и приведу их правди.

Напади на нашег председника Вулина, на наше активисте и на наше просторије, неће нас уплашити, ућуткати, нити одвратити од наше искрене борбе за пристојну, суверену и социјално праведну Србију.

Не можете толико јако да мрзите колико ми можемо вредно и упорно да радимо за нашу Србију, не можете да уништите, полупате и разрушите све оно добро што смо учинили и што чинимо за нашу земљу и грађане.
 

Подели са пријатељима: