Вулин:Листа коју предводи Александар Вучић заслужује подршку грађана Србије

21-06-2020 | Вести

 

 

БЕОГРАД- "Листа коју предводи Александар Вучић заслужује подршку грађана Србије, заслужила је то годинама које су иза нас, заслужила је то свим оним што има да понуди и свим оним што нуди грађанима Србије", рекао је председник Покрета социјалиста Александар Вулин након гласања.

Вулин је поручио да од грађана Србије очекује подршку за политику наставка политичке стабилности, војне неутралности, социјалне правде и заштите Срба.

- Очекујем од грађана Србије да ће подржати политику стабилности, подржати политику војне неутралности, подржати политику социјалне правде, политику бриге за Србе, без обзира где они живе.
Ово су избори за наставак политичке стабилности, за наставак економског развоја, за очување наше позиције војне неутралности и за даље јачање независности и суверености Републике Србије- навео је Вулин.

Лидер ПС-а Александар Вулин је казао да листа коју предводи Александар Вучић заслужује подршку грађана Србије и додао су ови избори прилика да наставимо да радимо и да се развијамо.

- Листа коју предводи Александар Вучић заслужује подршку грађана Србије, заслужила је то годинама које су иза нас, заслужила је то свим оним што има да понуди и свим оним што нуди грађанима Србије.
Ово је могућност да наставимо да радимо, да наставимо да се развијамо, грађани Србије у таквим изборима никада не греше- оценио је Вулин након гласања.
 

Подели са пријатељима: