ПС: Само Драшковић и Тачи кривицу за рат виде у Србији, једино часно код Драшковића то што је био у Милошевићевој влади

27-06-2020 | Саопштења

На Видовдан се свако покаже каквим јесте. Вуку Драшковићу није требао Видовдан да још једном потврди ко је и какав је, за то је довољан и било који други дан. Постићи споразум између Срба и Шиптара није издаја, али ругати се свом народу јесте. Ни НАТО никада није рекао да је Србија безусловно капитулирала, али Драшковић јесте, нико још није рекао да Русија и Кина обмањују Србију, али Драшковић јесте.
Само Тачи и Драшковић кривицу за рат виде у Србији и не примећују ни терористе УЧК, ни њихове ратне злочине, потпредседник владе Слободана Милошевића не би требао да баца блато на саборце из владе и Војске Југославије, једино што је Драшковић урадио часно у политици било је баш чланство у Милошевићевој влади.
Ако Србије нема на КиМ, са киме се и о чему онда преговара, ко на Косову и Метохији, Србима, Горанцима, Ромима, Бошњацима исплаћује плате, социјална давања, по чијем програму се иде у школе, вртиће, где се то Срби лече, којом валутом плаћају? Драшковић не треба да пише писма Србима о КиМ, довољно је да са својим идејама оде међу Србе на КиМ и пита их шта мисле о његовим правдањима НАТО агресије, што до тада није разумео, разумеће када добије њихов одговор. Резолуција 1244 није сачувала Србију, али није ни дала независност Косову, на томе су упорно радили Драшковић и Јеремић. Вучић се бори да сачува оно што су Драшковић и Јеремић предавали као министри спољних послова и нада да ће се изборити за компоромис који Србију неће понизити и оставити без ичега, ма како слаба била, нада постоји док о Космету брине Вучић. Да се пита Драшковић, наде не би било, али би зато било Косова у УН.

 

Подели са пријатељима: