ПС: Вулин разговарао са послаником Бундестага др. Нојем

29-06-2020 | Вести

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, разговарао је данас са послаником партије Die Linke чланом Бундестага Савезне Републике Немачке др. Александером Нојем.

Вулин је у разговору искрено захвалио др. Ноју и немачкој партији левице Die Linke на принципијелном ставу по питању Косова и Метохије и поштовању суверенитета и интегритета Србије.

"Захваљујући храбрим посланицима немачке левице Die Linke, читава Немачка и Европа често имају прилику да чују пуну истину о Косову и Метохији и положају српког народа који тамо живи.

Покрет социјалиста Вам је захвалан што у Бундестагу јасно и недвосмислено подсећате на кршење међународног права од стране Међународне заједнице на Косову и Метохији и што имате храбрости да у Бундестсгу кажете истину коју ни Европа, ни Немачка не воле увек да чују.

Др. Александер Ној је искрени и доследни левичар, али је, пре свега, искрени борац за принципе међународног права и пријатељ Србије и српског народа", истакао је Вулин.

Посланик Бундестага др. Александер Ној упутио је честитке српском народу, председнику ПС-а Вулину и председнику Србије Вучићу поводом оствареног изборног резултата.

Он је честитао на великој и убедљивој победи листе коју предводи председник Србије Александар Вучић, а на којој се налази и свој допринос даје и Покрет социјалиста.

Вулин је захвалио др. Ноју на искреним честиткама и упутио му позив да буде гост Покрета социјалиста у Београду.
 

Подели са пријатељима: