Вулин: Вучић мора да буде крив и за све што се дешава на Балкану

04-07-2020 | Вести

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин оштро је реаговао поводом бројних напада на председника Србије Александра Вучића који долазе из региона, поручивши да Вучић очигледно мора да буде крив и за све што се дешава на Балкану.

"Данима Вучића нападају из региона. Траже његову одговорност за сваког зараженог на Балкану. Пљују га у Хрватској зато што њихова влада не тестира оболеле, нападају га у Црној Гори зато што су им скупи тестови, оптужују га Шиптари за своје промашаје и лажи и зато што нико ни не зна колико има заражених у Приштини. Вучићу није довољно што је крив за све у Србији, него мора да буде крив и за све на читавом Балкану", казао је Вулин.
Лидер ПС-а констатовао је и то да је Вучић често усамљен у својој борби за Србију и да они који му дугују све, ћуте.
"На жалост и у тој борби је углавном сам, око њега ћуте, чак и они који му дугују све, чекају да прође дан, заклоњени иза њега, сигурни да ће он на себе преузети сваки напад. Вучића и данас нападају, али нико још није успео да му каже да су бројеви које износи лажни", сматра Вулин

Вулин је истакао да могу Вучића да мрзе колико год желе, али да је Вучић тај који говори истину и који побеђује.

-Можете да мрзите Вучића, може да изгледа као да је сам, али он увек говори истину, и он увек победи- навео је лидер ПС-а Александар Вулин у писаном обраћању јавности.

 

Подели са пријатељима: