Вулин: Ђиласове оптужбе на рачун Вучића опасне, Ђилас је лажовчина, али нећу да ћутим на његове лажи !

04-07-2020 | Вести

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин упозорава јавност да су оптужбе Драгана Ђиласа изнете на рачун председника Вучића изузетно опасне.

Вулин је реагујући на Ђиласово отворено писмо поручио да ако оптужите некога за нечију смрт, морате за то да имате чврсте доказе, али је констатовао да закон важи за све, осим за Драгана Ђиласа, који пљује и оптужује Вучића без икакве одговорности и последица за изречене лажи.

"Када неког оптужите за нечију смрт, онда морате за то да имате и доказе. Осим ако нисте оптужили Вучића и осим ако нисте Ђилас", сматра Вулин.

Вулин је истакао да је потпуно апсурдно да Ђилас који је кршио полицијски час, позивао пензионере да изађу из карантина, организовао протесте у јеку пандемије, оптужује Вучића за нечију смрт.

-Ђилас који је кршио полицијски час, позивао пензионере да напуштају карантин, организовао протесте у време ванредног стања, покушавао да покрене студентске протесте преко својих следбеника у Београду и Новом Саду и све то и без најмање одговорности за здравље људи који су га послушали, сада Ђилас оптужује Вучића за нечију смрт. Да Ђилас зна шта је стид, стидео би се себе- навео је Вулин.

Лидер ПС-а је нагласио да Ђилас јесте лажовчина, али да то није разлог да се ћути на његове лажи.

"Ђилас је лажов, али то није разлог да му се на лажи ћути и да се пушта да вређа и пљује. Ђилас је побегао од избора, зато мисли да може да побегне и од истине. Лажов и кукавица", казао је Александар Вулин у свом саопштењу за медије, реагујући на Ђиласово отворено писмо упућено Вучићу
 

Подели са пријатељима: