Вулин: Тадић омогућио страним тајкунима и дилерима да опљачкају Србију

31-07-2020 | Вести

 

 

 

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин бурно је реаговао поводом изјаве бившег председника Србије Бориса Тадића да је Србија "генератор" криминала у региону.

- Тешко је наћи и једног бившег председника неке стране земље који своју земљу мрзи као што Борис Тадић мрзи Србију.
Србија је све своје највеће неуспехе, поразе и ломове доживела управо за време власти досовских лопужа на челу са Борисом Тадићем.
Тадић је за време свог мандата Србију претворио у приватну државу о којој су одлучивали тајкуни, нарко-дилери и странци- навео је лидер ПС-а Вулин.

Вулин истиче да је Тадићу свака земља у региону боља и дража од Србије и додаје да је Тадић омогућио страним тајкунима и дилерима да опљачкају Србију.

- Лажовчина Тадић тврди да је Србија генератор криминала у региону, а управо је Тадић тај који је омогућио хрватским тајкунима и црногорским дилерима да створе империје у Србији.
Док се Тадић извињавао Хрватима на Брионима и док је губио Косово и Метохију из Румуније, Србију су пљачкали и пустошили разни тајкуни- поручио је Вулин.

Вулин подсећа да је Тадић Србију одвео у банкрот, да је спровео пљачкашку приватизацију и да је 400 хиљада радника оставио на улици, али да је Србија успела да се ослободи и опорави од Тадићевог криминала.

-Тадић је Србију 2012. године увео у банкрот, али је Србија имала довољно снаге да се ослободи најгорег председника у њеној историји- закључује Александар Вулин лидер ПС-а.
 

Подели са пријатељима: