Министар и председник ПС, Вулин: Величина функције коју је Тадић обављао није могла да савлада и уклони комплексе који су га обележили и који га и сада воде

14-09-2020 | Вести

"Тужно је гледати човека који је некада био председник Србије како пузи пред сваком камером која хоће да га сними. На сарајевској телевизији "Фејс" Борис Тадић се још једном понудио да каже оно што би мало Срба рекло и понуди се да уради оно што нико ко је Србин не би урадио. Нападати Вучића у бошњачким медијима а бити у српској политици је вредно презира. Причати о Сребреници а не тражити казну за клања Насера Орића у Братунцу је јадно колико и кукавички", изјавио је министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

"Тадић се нуди странцима, моли да нешто учини и да га врате на чело Србије а он ће урадити све оно што Вучић није и неће. И признаће Тадић геноцид у Сребреници,​ независно Косово, и помоћи ће да се смени Додик, и неће питати шта је са Србима у региону, и неће питати ништа, а понудиће извињење за све, само да га из блата, у које је сам себе увео, подигну и од безначајности оперу странци када већ Срби тврдоглаво одбијају да га изаберу за било шта. Величина функције коју је Тадић обављао није могла да савлада и уклони комплексе који су га обележили и који га и сада воде", рекао је министар и председник ПС-а Вулин. 

Подели са пријатељима: