ПС: Политика Србије јасна, једино шизофрено понашање председника ПСГ-а

11-09-2020 | Саопштења

Покрет социјалиста реаговао је поводом саопштења Покрета слободних грађана у коме кажу да је министар одбране Александар Вулин нанео штету Србији својом изјавом да се због притиска Европске уније одустало од војне вежбе са Белорусијом, те да је политика Србије "шизофрена".

Из ПС-а су поручили да је политика Србије јасна и непроменљива, а да је једино шизофрено понашење одлазећег председника ПСГ-а.

- Србија је војно неутрална држава која поштује своје пријатеље и која има председника који спроводи исту политику и на Западу и на Истоку, водећи рачуна о најбољим интересима својих грађана.
Тако то раде озбиљне државе и тако се понашају озбиљни и одговорни државници какав је Александар Вучић и какав никада неће бити Ђилас или неко кога он постави на чело неке мале ванпарламентарне странке- наводе у ПС-у.

- Када ПСГ већ помиње прљање и нарушавање угледа, потребни су фељтони да се напишу о томе колико је председник ПСГ-а брукао и пљувао Србију, понижавао и вређао жене, чак је и Ђилас решио да га замени- саопштио је ПС.

- Грађани Србије су на недавним изборима јасно поручили колико имају поверења у политику Александра Вучића и владајуће коалиције око СНС-а, али су исто тако рекли да о политици ПСГ-а не мисле баш ништа добро- закључио је ПС поводом изјаве ванпарламентарног ПСГ-а да је Александар Вулин својом изјавом о прекиду војних вежби са свим партнерима наштетио угледу Србије.

 

Подели са пријатељима: