ПС: Србија била изложена безбедносним ризицима у време Јеремићеве власти

11-09-2020 | Саопштења

Покрет социјалиста реаговао је поводом изјаве председника Народне странке Вука Јеремића да је председник Србије Александар Вучић потписивањем споразума у Вашингтону увео Србију у "озбиљан безбедносни ризик" јер се обавезао да ће Србија Хезболах третирати као терористичку организацију.

ПС поручује Јеремићу да је обичан, мали лажов и да је Србија била изложена највећим ризицима за време његове власти.

- Заиста је невероватно колико лажи Вук Јеремић може да изговори у једној реченици.
Србија је уведена у озбиљне безбедносне и финансијске ризике онда када су на власт дошли досовци, а са њима и Јеремић.
Наша држава и наши грађани били су изложени највећим ризицима у време Јеремићеве власти, 2004. године када су Шиптари убијали и протеривали Србе са КиМ, 2006. године када се Црна Гора одвојила од Србије и 2008. године када је Косово прогласило једнострану независност.
Ни у једном случају досовци и Јеремић нису урадили ништа да заштите Србе и Србију, али су зато успели да готово униште и расформирају српску војску и да државу одведу у банкрот- казали су у ПС-у.

- Захваљујући храбрости и одлучности председника Србије Александра Вучића, Србија је данас безбедна и сигурна земља, поштован саговорник и пожељан партнер свим озбиљним и развијеним државама.
Пошто Јеремић ништа није учинио за Србију и Србе док је био у позицији да помогне, нека и сада ћути и нека не дели лекције онима који чувају и штите Србију- навели су у ПС-у поводом критике Вука Јеремића на рачун Александра Вучића да је потписивањем споразума у Белој кући Вучић увео Србију у безбедносни ризик.  

Подели са пријатељима: