ПС: Борислав Борко Стефановић одговоран за покушај постављања границе између Срба

14-09-2020 | Саопштења

Покрет социјалиста, поводом изјаве функционера Странке слободе и правде Борка Стефановића да је "уговор из Вашингтона штетан за Србију", поручује да је Стефановић најдиректније одговоран за покушај постављања границе између Срба и Срба и да је срамота да он коментарише било шта што је везано за будућност Срба са КиМ.

 

- Док је Борко или Борислав Стефановић био на челу преговарачког тима са Приштином и шеф кабинета Вука Јеремића, Србија је доживела своје највеће поразе.

Неко ко је потписао погубне уговоре у име Србије, са којима до данас нисмо упознати до краја и неко ко је покушао да постави границу између Срба, нема право ништа да спочитава Александру Вучићу и његовој борби за бољи положај свих Срба.

Политици Борка Стефановића да Шиптари добију све, а Срби ништа је дошао крај 2012. године, доласком Вучића- наводе у ПС-у.

 

- Ако је Борко, односно Борислав Стефановић променио своје име, не значи да су грађани Србије, а посебно наши грађани из јужне покрајине, заборавили шта је све Борислав Борко Стефановић потписао у њихово име и колико им је штете нанео.

Пошто је преварио грађане Србије и ћутао о штетности уговора које је потписао, најмање што може да учини је да настави да ћути и сада као марионета Драгана Ђиласа- закључили су из ПС-а поводом оцене члана ССП-а Борка Стефановића да је економски споразум између Београда и Приштине потписан у Вашингтону штетан за Србију.  

Подели са пријатељима: