Лисица ПС: Сраман напад на полицију која је хтела да идентификује Бору Новаковића

25-09-2020 | Саопштења

Демократска странка у Новом Саду неизласком на изборе је прикрила свој лош рејтинг па сада тражи повод да изађе са било чим у медије па макар и да стане у одбрану свог некадашњег члана, осведоченог лопова и робијаша Борислава Новаковића познатијег као Бора Солунац.
Разумем потребу да изађете са саопштењем у медије, али не разумем како можете припаднике полиције да оптужите за тортуру и хапшење, само из разлога што су покушали да увидом у личне карте идентификују особе на улици које су лепиле плакате? Знам да Борислав Новаковић није навикао да носи картице​ којима би требало да се идентификује, па тако случајно није понео посланичку картицу на службени пут у Солун децембра 2001. године. Обавеза сваког пунолетног грађанина Републике Србије је да на захтев службеног лица покаже личну карту или неки други идентификациони документ и​ не видим зашто би чланови странке Вука Јеремића и Борислава Новаковића имали повлашћен положај у односу на остале грађане.
Свестан је Борислав Новаковић да се ближи дан изрицања пресуде за несталих 1.3 милиона евра из буџета Града Новог Сада, али би до сада требало да буде свестан и да је Милош Вучевић најбољи градоначелник Новог Сада и да је баш зато од стране грађана а потом и од стране одборника у Скупштини Града Новог Сада добио поверење да по трећи пут, у наредне четири године буде градоначелник Новог Сада.

Дејан Лисица
Председник Градског одбора Покрета социјалиста Новог Сада 

Подели са пријатељима: