Комленски: Лајте кере Јакобсфелда

14-10-2020 | Саопштења

Није се још слегла прашина од величанствене војне вежбе у недељу, а већ на два кључна стуба државе кренула хајка. Није тешко погодити да се ради о Војсци Србије и Електропривреди Србије.
Килав напад наизглед неповезаних „експерата", инспирисан вежбом „Садејство 2020", инициран стабилном и сада већ више него поштованом војском и државом Србијом кренуо из два правца.
Са очерупане метле побегла и у трку на војску кренула чувена синдикална препоштена јуначина, која највише воли да ручка са бившим страним војним аташеом и још неким безбедонсоно интересантним ликовима,а гле чуда све у кући локалног надрилекара из Крагујевца који своје штићенике лечи лековима из пољопривредне апотеке.
Какав јунак са очерупане метле , таква и снага удара.
Други, прекогранични херој ударио на стуб економије и кичму привреде Србије. Искрено за понешто и у праву, превише забринут за европске директиве, исте оне која отима лекове и маске, ћути да је пројекат одсумпоравања у реализацији. Позива се на тековине оних који су нас бомбардовали осиромашеним уранијом, чега нема у европским директивама, али има у Женевској конвенцији. О последицама тога ни речи, о томе да сузе из тог ока нису намењене српским жртвам, наравно ни цвиљења, а камоли лавежа, јер нису налогодавци написали да се и то сме поменути. Ни речи о онима који су српским метлама (не овим летећим) скидали влакна са дистрибутивног постојења у Обреновцу 1999 године оболели од канцера. Наравно, треба спречити успешну модернизацију термоелектрана и јачање војске Србије, јер то никоме осим нама који волимо Србију и немамо резервну отаџбину не прија.
Они што купише половну метлу кратког домета би да војска поново постане добровољно ловачко удружење, а директивама које за њих иначе не важе би да српске електране више не буду српске.
Стрпићемо се ми да наше електране постану еколошки здраве, али их недамо у туђе руке, стиснућемо се још мало да нам војска буде још јача, опремељенија и спремнија, јер од тога зависи да ли ће Србија бити слободна.
А ви из Јакобсфелда, ако вас и даље није срамота, пуштајте из грла глас онако како вам газде кажу, ваљда ви знате да ли имате миран сан.

 

Подели са пријатељима: