ПС: Дојчиновић жали за временом ДОС-а када су владу и министре постављале амбасаде и људи из НВО сектора

10-11-2020 | Саопштења

"Дојчиновић жали за временом ДОС-а када су владу и министре постављале амбасаде и људи из НВО сектора ",истакли су у Покрету социјалиста, поводом коментара главног уредника Мреже за истраживање криминала и корупције (КРИК) Стевана Дојчиновића да полиција под "командом" Александра Вулина неће бити ефикасна и да полиција "манипулише" бројем убистава.

-Баш у часу када је држава објавила велики обрачун са мафијом, тајкунски таблоиди, али и разне НВО организације које за себе воле да кажу да су "новинари истраживачи", повели су најпрљавију могућу кампању против припадника МУП-а, министра полиције и председника Вучића.
Пре него што Дојчиновић поново нападне полицију, нека каже како се његова организација финансира и ко су главни донатори из иностранства.
Оно што од њега очекују, то и сами видимо готово сваког дана- казали су у ПС-у.

- И председник Вучић и министар унутрашњих послова Вулин и сви припадници полиције, посвећени су борби против криминала, држава ће победити мафију, упркос свим нападима и прљавим кампањама од стране оних којима није у интересу да Србија постане још сигурнија и безбеднија држава- поручили су из ПС-а.  

Подели са пријатељима: