Илић ПС: Позивамо суграђане на јачање заједништва и солидарности

21-12-2020 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Београд поводом Међународног дана људске солидарности, позива све суграђане на јачање заједништва и солидарности са оним грађанима који тешко живе и који су изложени сиромаштву.
Председник београдског одбора Покрета социјалиста Владимир Илић истакао је да је овај дан прилика да се сви заједно подсетимо неких основних људских начела које смо давно научили.
"Ово је дан за буђење свести о важности постојања солидарности и даривања, дан заједничке борбе против глади и сиромаштва. Ово је дан и када треба подстакнути глобалне иницијативе за решавање проблема сиромаштва читавог човечанства," рекао је Владимир Илић и додао да Покрет социјалиста на челуелу са председником Александром Вулином никада не заборавља угрожене и да је данашњи дан још један у низу када Покрет пружа руку подршке и помоћи најугроженијима.
"За разлику од оних који су опустошили градску касу, радили на стварању личног богатства, продубљујући јаз између гладних и њих богатих, предвођени Драганом Ђиласом, Покрет социјалиста наставља своју борбу и политику социјалне правде, солидарности, једнакости и социјалне сигурности за све грађане Србије", рекао је Владимир Илић. 

Подели са пријатељима: