Министар и председник ПС-а Вулин: Никако да нам СДА каже ко је покушао да убије Александра Вучића

09-01-2021 | Вести

"Александар Вучић је једини лидер на Балкану који се искрено бори за мир, а Босну и Херцеговину поштује више од њених функционера из редова Федерације који траже унитарну БиХ, али би да комадају Србију и признају Косово.​

СДА смета што Александар Вучић честита дан уставном делу БиХ, Републици Српској, признатој у Дејтону, а основаној вољом српског народа, конститутивног народа у БиХ. Осим мржње према председнику Србије и председнику свих Срба Александру Вучићу, СДА не може да објасни у чему је проблем у Вучићевом поштовању Дејтона. Уместо што мрзи Вучића, боље би било да СДА каже ко је покушао да убије Александра Вучића и где је у тренутку линча председника Александра Вучића био његов домаћин Бакир Изетбеговић.
Александар Вучић у тренутку линча није спустио главу и своје нападаче је гледао без сакривања, а да ли после свега Бакир сме Вучића да​ погледа у очи?", изјавио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин одговарајући на саопштење СДА у коме протестују зато што је председник Србије Александар Вучић честитао Дан Републике Српске. 

Подели са пријатељима: