Председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић: Оно што је добро за Србију никада није добро и за Јеремића и његову багру

02-06-2022 | Саопштења

"Пошто о Србији више не одлучују стране амбасаде, наш лидер Александар Вулин обавља функцију министра унутрашњих послова и са поносом могу да кажем да су Србија и њени грађани далеко безбеднији и заштићенији, него за време власти Вука Јеремића, а нешто и не примећујем да се налазимо у Европској унији и да је Вук Јеремић за то заслужан, осим што јесте заслужан за то што је такозвано Косово готово прогласило независност, па му се Шиптари због глупог питања Међународном суду правде и данас захваљују због тога.
Александар Вулин је министар полиције и то је добро за Србију и српски народ, узимајући у обзир да је полиција за само пет месеци 2022. године разбила 12 организованих криминалних група и запленила више од 2 тоне дроге, али то свакако није добро за чланове Јеремићеве странке који дилују дрогу и пакују је у киндер јаја за децу.
А, није добро ни за самог Јеремића који никако да нам објасни своје везе са светском лопужом Патриком Хоом који му је уплаћивао милионе. Само таквом олошу смета Александар Вулин. Оно што је добро за Србију никада није добро и за Јеремића и његову багру", поручио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Владимир Илић одговарајући функционеру Народне странке Стефану Јовановићу.


 

Подели са пријатељима: