Вулетић ПС: Колико год лагали, вређали и говорили глупости о онима који се боре за Србију и српски народ, опет ћете добити нулу на изборима

08-06-2022 | Саопштења

"Наш мудри народ каже - није битно шта неко говори, већ ко говори, па када неспособни кадар још неспособнијег шефа Ненада Чанка, Бојан Костреш изјави било шта о министру полиције и председнику Покрета социјалиста Александру Вулину, количина глупости, простаклука и лажи не може се измерити.
Наводи Бојана Костреша да министар Вулин не може да реши проблем лажних дојава о бомбама су толико глупи, површни, непристојни и банални до те мере као када Ненад Чанак хрче и подригује у ријалитију или као када дебео и задригао псује Србима београдску мајку или као када пијан и дрогиран вози моторне санке по ужем центру Новог Сада.
У тренутку када се Србија бори са дојавама о постављеним бомбама и када министар полиције свакодневно води битку за безбедност грађана и ове државе, Чанкови неспособни кадрови не дају баш никакав допринос, али зато својом глупошћу, мржњом и безобразлуком желе да на јефтин и подмукао начин стекну неки политички поен.
Колико год лагали, вређали и говорили глупости о онима који се боре за Србију и српски народ, опет ћете добити нулу на изборима, као што сте је добили и на прошлим изборима. Нула од човека помножена са нулом на изборима остаје нула", изјавио је Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић реагујући на лажи и увреде ЛСВ-а Ненада Чанка које су изнели на рачун министра Вулина. 

Подели са пријатељима: