ПС Нови Сад: Ово није први пут да се ЛСВ повлачи из доношења одлука које се доносе у интересу грађана

22-07-2022 | Саопштења

"Дан након срамног и незабележеног уличног насиља против нашег града, Покрет социјалиста Новог Сада поново поставља питање опстанка у градској власти ЛСВ-а. Својим недоласком на седницу скупштине града и не подржавањем градских планова, комунални експерти Ненада Чанка су доказали да су пета колона оних снага које су јуче хтеле да девастирају градску скупштину и оспоре изборну вољу грађана.
Ово није први пут да се ЛСВ повлачи из доношења одлука које се доносе у интересу грађана, али су противне њиховом коруптивном менталном склопу и отвореном антидржавном деловању. Не заборавимо да је Лига са својим градским званичницима учествовала у шетњама 1 од 5 милиона, али је такође зимус дала подршку и еколошком дивљању на демонстрацијама када су просторије ПС-а у Новом Саду вандализоване.
Новосађани нису заборавили Чанково псовање мајке свима који не мрзе Ратка Младића као он. Срамота нас је што су они на власти који признају такозвано Косово. Огорчени смо што је ЛСВ у Градској кући, а истовремено и са црногорским зеленашким усташама био део покушаја погрома СПЦ на Цетињу. Многе у граду је и даље страх након ЛСВ признања да имају организоване партијске групе које су вршиле акте политичког и урбаног вандализма у Новом Саду и Сремској Каменици.
Ништа од овога није ни заборављено ни опроштено Чанку и поименце његовим комуналним буџетским паразитима, али јучерашње издајство градских институција и Новосађана који нису били на страни шљама који је хтео да упадне у градску скупштину је драгуљ у круни лажовског, кукавичког и лоповског краља аутономашке девијације Ненада Чанка.
Нови Сад и његови грађани, већ дуго црвене пред собом и другима што овај политички компост са досовске депоније блати и срамоти и град и Србију. Покрет социјалиста у своје име, али и име свих грађана који страдају од ЛСВ дилентатизма поново захтева да аутономашки канцер буде уклоњен из градске власти, а Чанак и његови "експерти" се комунално докажу тамо где их желе од Приштине до Цетиња" поручили су у Градском одбору Покрета социјалиста Новог Сада.  

Подели са пријатељима: